Horizon Zero Dawn DLC release is in november

  Sony heeft bekendgemaakt wanneer de Horizon Zero Dawn DLC release zal plaatsvinden. De Frozen Wilds uitbreiding komt aanstaande november naar de PlayStation 4 toe.

  Sony maakt het heugelijke nieuws bekend met een gloednieuwe trailer die bovenaan het artikel te bewonderen is. De Horizon Zero Dawn DLC werd voor het eerst getoond tijdens de E3-presentatie van het bedrijf in Los Angeles afgelopen juni. Toen werd al duidelijk dat de uitbreiding nog voor 2018 uit moest komen.

  Horizon Zero Dawn DLC release is op 7 november

  Die belofte komt ontwikkelaar Guerilla Games na, want vanaf 7 november kunnen fans van de game met de DLC aan de slag. Naast een naam en een release is er nog vrij weinig bekend over de Frozen Wilds DLC. De beschrijving in de PlayStation Store weet te vertellen dat dit nieuwe avontuur Aloy voorbij de bergen in het noorden brengt.

  Hier schuilt een nieuwe dreiging middenin in het leefgebied van de Banuk. De uitbreiding belooft nieuwe personages en vijanden te introduceren. De uitbreiding gaat 20 euro kosten zodra deze beschikbaar is, al kunnen PlayStation Plus-gebruikers de DLC met een kleine korting alvast reserveren.

  horizon zero dawn dlc release

  Succesvolle exclusive van Sony

  De Frozen Wilds DLC komt een dik half jaar na de originele release van Horizon Zero Dawn uit. De game werd door velen geprezen voor zijn gedetailleerde wereld, interessante karakters en vlotte gameplay. De Nederlandse ontwikkelaar stelde ook ons niet teleur, want in de review kreeg de role-playing game maar liefst een 9,7.

  Maar ook na de launch wordt de game nog volop ondersteund. Zo is er onder andere een ultra hard modus aan de titel toegevoegd om de echte waaghalzen nog wat meer uitdaging te bieden tijdens het verkennen van de wereld. Dat de game populair is blijkt wel uit recentere verkoopcijfers, die aantonen dat Horizon Zero Dawn al voorbij de drie miljoen zit. Met de Horizon Zero Dawn DLC release in zicht zal dat getal alleen nog maar meer gaan groeien.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.