Horizon Zero Dawn aanbieding - Nu voor 53 euro bij Media Markt

  Het is nog maar één nachtje slapen en dan is het zover. Morgen ligt Horizon Zero Dawn in de schappen en kun jij losgaan in een wereld vol dierlijke robots. Media Markt doet direct een Horizon Zero Dawn aanbieding, voor 53 euro is de game morgen voor jou.

  Bij andere webshops en winkels is de game enkele euro's duurder. Zo kost een exemplaar bij Bol.com 60 euro en bij Nedgame 58 euro. GameMania spant de kroon, daar zul je 65 euro moeten neerlegen om met de game naar huis te gaan. De Horizon Zero Dawn aanbieding van Media Markt is dus de goedkoopste.

  Het verhaal van Horizon Zero Dawn speelt zich af in de toekomst. Een toekomst waarin de mensheid een post-apocalyptische gebeurtenis heeft meegemaakt. Jaren na die gebeurtenis begint het verhaal.

  Je speelt als Aloy, een energieke roodharige meid die van haar pleegvader Rost de kunst van het jagen onder de knie probeert te krijgen. Alles gebeurt met pijl en boog en dat zal komt later goed van pas. Doordat zij uit de Nora stam zijn gegooid moeten zij zonder hulp van buitenaf zien te overleven. Tot het moment dat Aloy de kans krijgt om zich te bewijzen bij een andere stam.

  Horizon Zero Dawn aanbieding

  In onze review beoordelen wij de game met een 9.7. Volgens ons is de Horizon Zero Dawn aanbieding dus een must-have.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.