Hollow Knight uitbreiding God & Glory heeft een releasedatum

  De laatste Hollow Knight uitbreiding komt eraan. De makers hebben een Hollow Knight God & Glory releasedatum bekendgemaakt en laten weten dat dit de grootste content update tot nu toe wordt.

  Het nieuws werd bekendgemaakt op de website van ontwikkelaar Team Cherry. De update is vanaf eind augustus gratis binnen te halen op Nintendo Switch en PC.

  Release Hollow Knight uitbreiding

  De update wordt de laatste en verschijnt op 23 augustus. Het gaat hier ondertussen om de vierde uitbreiding van Hollow Knight en kan een goede afsluiter te worden van een reeks aan extra content. Met de update worden nieuwe eindbazen, muziek en missies aan het spel toegevoegd. Dit moet volgens dit bedrijf de grootste content update tot nu toe worden.

  9 augustus verschijnt ook een nieuwe Hollow Knight soundtrack op Steam, iTunes en Spotify. Het gaat hier om de soundtrack van de uitbreiding Gods & Nightmares. Voor de echte fans is het ook mogelijk om de soundtrack lekker ouderwets te luisteren op vinyl.

  Hollow Knight is een 2D actie-adventure game gemaakt door de Indie studio Team Cherry. Begin vorig jaar kwam de game uit op Switch en PC

  Hollow Knight

  Verkijgbaar vanaf 24 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.