Hollow Knight fysieke versie aangekondigd voor meerdere platformen

  De game Hollow Knight kwam in 2018 naar de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One en PC, maar was alleen beschikbaar als download. Dit gaat veranderen, aangezien er nu een fysieke versie van Hollow Knight op de markt gaat komen.

  Hollow Knight is nu al te pre-orderen en zal vanaf 31 mei 2019 worden verspreid als een tastbare versie. De game is te bestellen als standaard en ook als collectors-editie. De ontwikkelaar van Hollow Knight, Team Cherry zou initieel samen met Skybound Games werken om een tastbare kopie van de game op de markt te brengen, maar deze deal ging uiteindelijk niet door.

  De standaard editie van de game zal een map van de spelwereld bevatten en ook alle DLC die voor de game zijn uitgekomen. De collectors editie van Hollow Knight is iets uitgebreider. Naast alles wat in de standaard editie zit komt deze versie ook met een broche met standaard, een muurhaak, een stripboek, een gouden doos en een art-book.

  Hollow Knight fysieke versie aangekondigd

  De fysieke versie van de titel voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en PC is op de Fangamer-website te pre-orderen. Deze metroidvania-game is een van de meest geprezen indiegames van de laatste jaren. Afgelopen maand kondigde de ontwikkelaar ook een vervolg aan, Hollow Knight: Silksong.

  In een zeer sfeervolle en uitdagende 2D actiegame ga je op zoek naar de grootste en mooiste schatten als een Hollow Knight.

  Hollow Knight is te spelen op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Hollow Knight

  Verkijgbaar vanaf 24 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.