Hoge kortingen op grote en kleine games in Nintendo eShop sale

  De zomer is begonnen en dat betekent dat veel digitale gameshops uitverkoop houden. Ook Nintendo is van de partij met een sale. Tot 25 juli is er een grote verscheidenheid aan grote en kleinere titels in de aanbieding in de Nintendo eShop sale.

  Deze Nintendo eShop sale duurt nog een kleine twee weken en omvat meer dan 140 games. Het gaat daarbij voornamelijk om Switch-games, Maar ook voor 3DS en WiiU zijn er enkele titels in de aanbieding. Zowel AAA-games als indiegames zijn van de partij.

  Welke grote games zijn onderdeel van de Nintendo eShop sale?

  Nintendo zelf biedt een aantal first-party titels aan. Super Mario Party, Splatoon 2 en Captain Toad: Treasure Tracker zijn allemaal in de aanbieding. Voor die laatste twee is ook de DLC met korting verkrijgbaar, hetgeen ook geldt voor de Expansion Pass van Breath of the Wild.

  Ook third-party titels zijn van de partij. Opvallende titels zijn onder andere de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Rayman Legends en Starlink: Battle for Atlas. Er is dus ook keuze genoeg als de Nintendo-games je niet aanspreken.

  Wat voor indies doen er zoal mee?

  Ook zijn er veel indiegames in de aanbieding. Zo zijn er verschillende SteamWorld games afgeprijsd, waaronder SteamWorld Dig en SteamWorld Heist. Daarnaast zijn Yooka-Laylee en het recente Baba is You scherp geprijsd verkrijgbaar.

  Zijn de lijsten voor 3DS en Wii U ook zo lang?

  Nu de 3DS en WiiU steeds meer naar de achtergrond verdwijnen zijn ook de sales voor deze systemen aanzienlijk minder uitgebreid. Buiten een paar games van grote uitgevers zijn er voor 3DS voornamelijk indiegame in de aanbieding. Nintendo zelf heeft op zijn vorige handheld geen afgeprijsde games.

  Voor WiiU eigenaren valt de sale het meest tegen. De enige deelnemende games zijn de eerder genoemde SteamWorld Dig en SteamWorld Heist. Geen slechte games, maar meer is er niet in dit onderdeel van de Nintendo eShop sale.

  Zoals gezegd loopt de uitverkoop nog tot 25 juli 2019. Een volledige lijst met deelnemende games kun je via de actiepagina op Nintendo.nl bekijken. Wie weet zit er iets voor je bij.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.