Hoe lang wil Tom Holland Spiderman spelen?

  Hoe lang speelt Tom Holland Spiderman? In een recent interview met Empire Magazine, sprak Tom Holland over zijn wens om nog flink wat jaren de nieuwe Spider-Man te spelen.

  Voordat Tom Holland in Spider-Mans schoenen liep, hebben al twee andere acteurs de bekende Marvel-rol op zich genomen. Tobey Maguire in de Spider-Man trilogie van regisseur Sam Raimi, en Andrew Garfield in The Amazing Spider-Man films van regisseur Marc Webb. Allebei deze acteurs hebben de rol niet onwijs lang op zich genomen, een goed voorbeeld van een lange rol is Hugh Jackman als Wolverine. Jackman heeft dit X-Men personage 17 jaar lang gespeeld.

  In een interview met Empire Magazine vertelt Holland dat hij een idee heeft over de toekomst.

  "Peter Parker is een personage dat langer meegaat dan mensen denken. In de comics begint hij als een 15-jarig jongetje, maar we zien zijn weg naar een 35-jarige man. Ik heb een idee wat ik met het personage wil doen en heb het idee gepitcht aan de studio. Het zou enorm cool zijn als het idee uitkomt, want dat zou betekenen dat ik nog een hele lange tijd Spider-Man zal zijn".

  Tom Holland Spiderman toekomst nog in twijfel?

  Het Spider-Man personage is in bezit van Sony, niet van Disney (waar de rest van het Marvel Film-Universum zit). Sony en Disney zijn een overeenkomt aangegaan om Spider-Man aan de Marvel films toe te voegen. Met Tom Holland als eerst te zien in Captain America: Civil War. Dit jaar krijgt Holland zijn eigen film, Spider-Man Homecoming, met Robert Downey Jr als Iron Man in een bijrol.

  In 2019, na een vervolg op Spider-Man: Homecoming, houdt deze deal tussen Sony en Disney op. Het is dus de vraag of ze de overeenkomst verlengen, of dat Sony Spider-Man weer terugneemt.

  Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.