Hobbs and Shaw trailer uitgebracht door Universal Pictures

  De eerste trailer voor Fast & Furious: Hobbs and Shaw is uitgebracht door Universal Pictures. De film is een spin-off van de populaire Fast & Furious films, waarvan de laatste deel acht was. Bekijk de Hobbs and Shaw trailer hieronder.

  Fast & Furious: Hobbs & Shaw gaat over politieofficier Luke Hobbs en crimineel Deckard Shaw. Hobbs wordt gespeeld door Dwayne Johnson, Shaw door Jason Statham. De film neemt je mee naar de locaties Los Angeles, London, Somoa en Chernobyl. De trailer laat al aardig wat gestunt en actie zien, wat we van Fast & Furious gewend zijn.

  De slechterik in Fast & Furious: Hobbs & Shaw heet Brixton, gespeeld door Idris Elba. De film wordt geregisseerd door David Leitch, bekend van zijn meest recente productie Deadpool 2. De rest van de tot nu toe bekende cast bestaat uit Vanessa Kirby (Bekend als de White Widow in Mission Impossible: Fallout), Eiza González en Eddie Marsan. Ook WWE-superster Roman Reigns krijgt een rol in de film. Welke dat is, is not niet duidelijk. De film komt uit op 1 augustus 2019.

  Hobbs and Shaw trailer Fast & Furious spin-off

  Hobbs and Shaw waren niet altijd de beste vrienden van elkaar, want ze begonnen als vijanden in Fast & Furious 7. De broer van Deckard Shaw, Owen Shaw, was flink gewond na de gebeurtenissen in Fast & Furious 6, Deckard wilde wraak. Gedurende Fast & Furious 8 werden de twee steeds beter bevriend, ze hadden in ieder geval eenzelfde doel, en zorgden de twee voor de nodige humor.

  Het duo werd zelfs zo populair dat er een spin-off komt voor de twee: Hobbs and Shaw. De twee vechten zij aan zij tegen Brixton in uit de trailer te zien bloedstollende actiescenes, waarbij ook een hoop humor aan te pas komt. Ook krijgen we weer veel autostunts op ons bord geschoteld.

  Ben je een groot Fast & Furious fan? Lees dan eens onze Fast & Furious 8 review om alvast in de stemming te komen en het achtergrondverhaal voor de spin-off te begrijpen. Wat vind jij tot nu toe van de Hobbs and Shaw trailer? Laat het ons weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.