Hitman The Complete First Season vanaf 31 januari verkrijgbaar

  Hitman is al jaren een van de populairste gaming franchises. Dit jaar kwam ontwikkelaar IO Interactive met een nieuw deel waarbij ze de game op een andere manier benaderen. De game werd uitgebracht in delen. Binnenkort komt de Hitman The Complete First Season versie uit.

  Vanaf maart vorig jaar is IO Interactive bezig geweest het volledige eerste seizoen van Hitman uit te rollen. Na elke Episode is IO Interactive terug te keuken ingegaan om zijn recept aan te passen naar het kritiek van de fans. Dit zorgde ervoor dat de ene episode beter werd dan de andere.

  Ook dankzij de verschillende opdrachten die de game aan je geeft of die jij voor jezelf bedenkt, blijft Hitman telkens vernieuwend en is er altijd wat te doen. Mocht je nou nog niet begonnen zijn aan de game, dan hebben Square Enix en IO Interactive iets voor jou: Hitman The Complete First Season.

  Hitman The Complete First Season voegt alle content die het afgelopen jaar is uitgekomen bij elkaar op een disc. Dit zijn de episodes: Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado en Hokkaido. Ook de bonus episode die in de zomer uitkwam, Summer Bonus Episode, is inbegrepen bij de fysieke release.

  Hitman The Complete First Season voegt nog meer toe

  Daar houdt de content niet op. Je zult namelijk ook kunnen genieten van de originele soundtrack, deze krijg je namelijk bij de fysieke release van Hitman. Ook krijg je toegang tot het Blood Money DLC pakket, hierdoor zie je er altijd stijlvol uit wanneer uit je targets uitschakelt. Als kers op de taart krijg je ook nog de 'The Making Of Hitman' documentaire, waarmee je een kijkje achter de schermen krijgt.

  Hitman The Complete First Season is vanaf 31 januari beschikbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game wordt geleverd in een Steelbook zodat het spel niet alleen stevig, maar ook erg mooi verpakt is. Wanneer je de game gaat kopen bij release lees dan alvast onze 5 Hitman tips, zodat je meteen goed van start kan gaan.

  Hitman The Complete First Season

  Verkijgbaar vanaf 31 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.