Hitman Season 1 verhaal is slechts het begin

  Het verhaal van Hitman Season 1 is slechts het begin van een groter geheel. Dat laat IO Interactive, de ontwikkelaar van de game, weten aan Gamespot.

  Dat het plan bestond om meerdere seizoenen te maken van de nieuwste Hitman reeks was al bekend. Michael Vogt, Lead Writer van de serie, zet dit punt kracht bij door te vertellen dat de seizoen 1 "Pas het begin is" van het verhaal.

  Door het verhaal te strekken over meerdere seizoenen wil de schrijver een verhaal creëren met meer diepgang dan in de oude Hitman games. Daar werden de doelwitten van de kale huurmoordenaar vermoord en werd er nooit meer naar de slachtoffers omgekeken. Daar wil Vogt graag verandering in brengen.

  Hitman Season 1 sluit toch met voldoening af

  Hitman Season 1 zou dienen als het eerste deel van een film waar alle personages worden voorgesteld en de basis voor het verhaal wordt gelegd. De latere seizoenen kunnen doorborduren op deze basis. Toch zullen spelers van Hitman Season 1 bij het einde toch voldoening voelen over het verhaal.

  De vijfde episode van Hitman Season 1 is uitgekomen op 27 september, de laatste tweetal afleveringen zullen deze maand en in november verschijnen.. De bundel met alle afleveringen is ook aangekondigd en zal 31 januari uitkomen.

  Hitman The Complete First Season

  Verkijgbaar vanaf 31 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.