Hitman rechten blijven bij IO Interactive

  De Hitman rechten blijven bij IO Interactive. Dat zegt de Duitse website GameStar. IO Interactive maakt later deze week een officiële aankondiging.

  De studio achter Hitman werd afgelopen week te koop gezet door uitgever Square Enix. Toen was nog niet bekend of Square Enix de Hitman licentie zelf zou houden of niet. Nu lijkt het erop alsof dat niet het geval is.

  Mogelijkheden voor IO Interactive met Hitman rechten

  Mocht IO Interactive daadwerkelijk de rechten van Hitman meekrijgen, dan is er de kans dat de Hitman serie gewoon blijft bestaan. Het plan achter de Hitman serie was dat er drie seizoenen van de game zouden komen. Het tweede seizoen zou ergens in 2018 uit zijn gekomen.

  Het is nog niet bekend of er al een koper is voor de studio. Het kan ook zijn dat de studio vanaf nu de game zelf gaan publiceren, nu ze de rechten hebben. Er wordt hoogstwaarschijnlijk meer bekend tijdens de aankondiging van IO Interactive later deze week.

  Het eerste seizoen van Hitman werd eind vorig jaar afgerond. Alle zes de episodes werden later uitgegeven met een fysieke release. Deze bundel gaven we in onze review een 8.5. We vonden dat de game een enorme lading content had en zorgde voor voldoende afwisseling, alleen de laadtijden en stotterende framerate vonden we storend aan de game.

  Hitman The Complete First Season

  Verkijgbaar vanaf 31 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.