Hitman Episode 6 release aangekondigd door Square Enix

  Het is eindelijk zo ver. De Hitman Episode 6 release is aangekondigd. In de laatste aflevering van Hitman Season 1 vertrekt Agent 47 naar het verre oosten.

  De zesde en tevens laatste aflevering van Hitman Season 1 is aangekondigd en zal uitkomen op 31 oktober. De missie heet Situs Inversus en zal zich afspelen in Hokkaido, Japan. De locatie zal een exclusief privé ziekenhuis/resort zijn.

  Tijdens de ontknoping van Hitman Season 1 zal Agent 47 zich een weg banen door dit resort, een kruising tussen moderne technologie en ouderwetse Japanse schoonheid, aldus Square Enix. De kale huurmoordernaar kan zich een weg banen door onder andere een sushi restaurant en een Zen tuin op weg om twee doelwitten in de missie uit te schakelen.

  Hitman Episode 6 release nog niet het echte einde van de serie

  Het einde van dit seizoen van Hitman, betekent nog niet het einde van de huidige Hitman-reeks. Onlangs liet de schrijver van de serie weten dat het verhaal is geschreven voor drie seizoenen en dat het einde van het eerste seizoen slechts het begin is van meer.

  Wannabe huurmoordernaars die hebben gewacht tot de Hitman Episode 6 release, kunnen vanaf 31 oktober aan de slag met alle episodes. Hitman The Complete First Season, waar alle aflevering samen in één game zitten, komt uit op 31 januari.

  Hitman The Complete First Season

  Verkijgbaar vanaf 31 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.