Hitman bonusmissie Landslide komt op 31 januari

  De derde Hitman bonusmissie verschijnt op 31 januari. Deze gloednieuwe missie heet 'Landslide' en speelt zich af in Sapienza. In Landslide moet jij er als Agent 47 voor zorgen dat een corrupte man van de mafia geen burgemeester gaat worden.

  Square Enix lijkt zich volledig te richten op 31 januari. Op die datum komt namelijk de Complete First Season uit, hiermee kun je alle afleveringen van het eerste seizoen van Hitman als digitale versie kopen. Maar er is nog meer.

  Op 31 januari komt er ook HDR-ondersteuning waardoor het contrast van Hitman een stuk mooier moet worden. Tot slot komt er ook een nieuwe moeilijkheidsgraad!

  Nu is vandaag dus bekendgemaakt dat op 31 januari ook de derde Hitman bonusmissie gaat uitkomen. Square Enix heeft een korte teaser getoond waarbij je snel kennismaakt met het verhaal en de setting van de bonusmissie.

  Hitman bonusmissie Landslide speelt zich af in Sapienza

  In episode 2 van Hitman brengt Agent 47 een bezoek aan Sapienza, waar hij een actievolle opdracht krijgt. In de Hitman bonusmissie Landslide keert hij wederom terug naar de Italiaanse bodem om opnieuw een opdracht uit te voeren. Dit keer moet Agent 47 Marco Abiatti uit de weg zien te ruimen. Dit is een politici die wel erg intieme connecties heeft met de mafia.

  Het probleem van de bonusmissie is dat Marco Abiatti burgemeester wil worden. Aan jou natuurlijk de taak om deze corrupte man te stoppen met alles wat je in huis hebt. De bonusmissie is gratis voor iedereen die beschikt over de complete editie van Hitman. Vanaf 31 januari is Landslide ook los te kopen samen met de andere Hitman bonusmissies.

  Hitman The Complete First Season

  Verkijgbaar vanaf 31 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.