Hitman 2 Sniper Assassin competitie aangekondigd

  Door aan de Hitman 2 Sniper Assassin competitie mee te doen kun je in de nieuwe Hitman-game belanden. In de speciale competitie moet je de beste sniper van de wedstrijd worden. De winnaar krijgt een rol in de nieuwe Hitman-game.

  Warner Bros en IO Entertainment kondigen de Hitman 2 Sniper Assassin wedstrijd aan waarmee spelers een fantastische prijs kunnen winnen. Door de beste scherpschutter in de wedstrijd te worden, kun je ervoor zorgen dat je gezicht in de nieuwe Hitman-game terecht komt. De wedstrijd is te vinden in de Sniper Assassin-modus die gratis als early-accessbonus te downloaden is als je de game pre-ordert.

  Je kunt Hitman 2 nu hier pre-orderen zodat je mee kunt doen aan de wedstrijd.

  De Sniper Assassin wedstrijd eindigt op 6 november 2018 wanneer er drie winnaars geselecteerd worden. Op elk platform (PlayStation 4, Xbox One en PC) maak je namelijk kans om te winnen. Om tussentijds te zien hoe goed je het doet, kun je de in-game ranglijst bekijken. Hier kun je naast je eigen score ook zien hoe goed de competitie het doet en wat je dus nog moet doen om beter te worden.

  Hitman 2 Sniper Assassin winnaar komt in de game

  De winnaar van de competitie zal niet direct in de game te vinden zijn, want de game komt immers al enkele dagen na het einde van de competitie uit. De winnaar zal in de game verschijnen door middel van content die na de lancering van Hitman 2 verschijnt. Je kunt hierbij denken aan een nieuwe uitbreiding of DLC.

  Als je alvast wilt weten hoe Hitman 2 speelt, kan dat. In onze Hitman 2 hands-on lees je wat we van de game vonden toen we op E3 2018 de game mochten spelen. Het moorden maakte in ieder geval een flinke indruk.

  Hitman 2 komt op 14 november uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Hitman 2

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.