Hitman 2 DLC details bekendgemaakt in trailer

  In een nieuwe trailer voor Hitman 2 zijn DLC details onthuld. Vanaf 25 juni 2019 kunnen spelers met Expansion Pack 1 of de Expansion Pass nieuwe content spelen. De nieuwe content speelt zich af in New York en brengt onder andere een nieuwe verhaalmissie met zich mee.

  De nieuwe missie heet ‘Golden Handshake’ en speelt zich toepasselijk genoeg af in en rondom een bank. Deze bank lijkt gevestigd in New York, aangezien deze locatie de focus is van de Hitman 2 DLC. Er zijn ook twee nieuwe speciale opdrachten genaamd ‘Embrace of the Serpent’ en ‘Illusions of Grandeur’.

  Wat is er naast de verhaalmissie nog meer inbegrepen in de DLC?

  Behalve de verhaalmissie is er nog veel meer nieuws in de DLC. Er is een contractmodus voor de nieuwe missie. Daarnaast zijn er nieuwe uitdagingen, items en achievements. De New York locatie heeft een eigen Mastery Systeem dat losstaat van de rest van de game.

  Met dit Mastery Systeem kun je dingen vrijspelen die nieuw zijn in de New York locatie. Naarmate je de locatie beter beheerst kun je nieuwe startpunten, een pick-up door het agentschap, en wapens vrijspelen. Deze kun je wel meenemen naar andere locaties.

  Hoe kun je de Hitman 2 DLC spelen?

  New York is de eerste uitbreiding van Hitman 2. Als je Expansion Pack 1 of de Expansion Pass gekocht hebt kun je de DLC vanaf 25 juni spelen. Datzelfde geldt voor mensen die de Hitman 2 Gold Edition hebben gekocht. Daarbij zijn alle DLCs die nu aangekondigd zijn inbegrepen.

  Hitman 2 Expansion Pack 1 is nu beschikbaar. Voor 39,99 euro kun je de Expansion Pass kopen, die Expansion Pack 1 en de toekomstige Expansion Pass 2 omvat.

  Hitman 2 is sinds november 2018 verkrijgbaar voor PC, Xbox One, en PS4. De game kreeg destijds in onze review een 8,0.

  Hitman 2

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.