Hier kun je vanaf vandaag de Pokemon GO Plus kopen

  De Pokémon GO Plus armband is vanaf vandaag verkrijgbaar. Met deze armband kunnen gebruikers van Pokémon GO het spel spelen zonder op de telefoon te hoeven kijken. De Pokemon GO Plus kopen kan in veel winkels, al zijn ze veelal uitverkocht door de pre orders.

  De Pokémon GO Plus armband is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkels. Momenteel is de gadget alleen te reserveren voor de volgende levering omdat ze uitverkocht zijn door de grote hoeveelheid pre-orders.

  Met de Pokémon GO Plus armband hoeven Pokémon GO spelers zich geen zorgen meer te maken over het missen van Pokémon omdat ze niet op hun smartphone kijken. De armband zal namelijk trillen en een groen lampje weergeven wanneer er een Pokémon in de buurt is. Ook zal de armband trillen en een blauw lampje aangeven wanneer er een Pokéstop in de buurt is.

  Wanneer de Pokémon GO speler een Pokéstop tegenkomt, hoeft er alleen op het knopje van de armband gedrukt te worden en ontvangt de speler de voorwerpen zonder op de telefoon te hoeven kijken.

  Pokémon GO moet wel op de achtergrond van je telefoon aanstaan om gebruik te maken van de Plus.

  Pokémon GO de hype van de zomer van 2016

  Pokémon GO is een app uitgegeven door The Pokémon Company en ontwikkelt door Niantic waar spelers veranderen in Pokémon trainers. De bedoeling is het vangen van zoveel mogelijk Pokémon. Wanneer de speler level vijf bereikt kan hij zelfs een team kiezen. Naast het kiezen van een team kan de speler ook gym-battles doen, de beste Pokémon trainer wordt dan de gym leader.

  Sinds deze week is ook de nieuwe Pokémon GO buddy systeem gelanceert waardoor spelers hun buddy Pokémon kunnen kiezen. Net zoals Ash dat met Pikachu heeft in de originele Pokémon serie.

  Pokemon GO Plus kopen

  Op dit moment is de Pokemon GO Plus kopen lastig. Dat komt omdat de populaire gadget veelal al is uitverkocht. Maar meerdere winkels nemen wel reserveringen aan voor de volgende levering. Hieronder een kort overzicht van de prijzen:

  Speel jij nog Pokemon GO en ga je de Pokemon GO Plus kopen? Laat het ons weten in de comments.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.