Hideo Kojima post nieuwe teaser voor Death Stranding

  Kojima, de maker van Metal Gear Solid 4, heeft een teaser uitgebracht voor zijn nieuwste project: "Death stranding". Dit is het eerste project van Kojima na de scheiding met Konami. Veel krijgen we niet te weten over het mysterieuze spel.

  Kojima Productions

  Teaser van Death Stranding:

  Zoals met de rest van de trailers en teasers, komen we niet veel meer te weten over het spel. We weten wel dat grote namen uit Hollywood meewerken aan het spel, zoals Norman Reedus die het hoofdkarakter speelt. Verder zitten ook Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Lindsay Wagner, Guillermo del Toro, en Troy Baker in het spel.

  In een interview met Metro zegt Reedus dat hij nog nooit zoiets heeft gezien als wat Kojima met het spel doet.

  "Het concept is zo ver in de toekomst: in plaats van iedereen om je heen te elimineren, brengt het iedereen bij elkaar. Het is een zeer positief spel, maar tegelijkertijd eng en deprimerend. Het is een soort nieuwe film, ik heb nog nooit zoiets gezien als wat we nu doen."

  Er is nog geen officiële releasedatum bekend. Wel is bekend dat het spel op de PlayStation 4 en PC uitkomt en misschien door de samenwerking tussen Kojima Productions en Sony komt het ook uit op de Playstation 5.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.