Hideo Kojima en Guillermo Del Toro zijn Game Awards 2017 presentatoren

  Tussen de Game Awards 2017 presentatoren zitten Hideo Kojima en Guillermo Del Toro. Kojima en Del Toro werken op dit moment aan de nieuwe exclusieve PlayStation 4 titel Death Stranding.

  Georges Seguin

  De Game Awards 2017 vinden vrijdag plaats en er zijn een aantal verschillende presentatoren aangekondigd. Naast Felicia Day, Aisha Tyler en Zachary Levi zullen ook Hideo Kojima en Guillermo Del Toro de awardshow presenteren. Omdat Kojima en Del Toro samenwerken aan de nieuwe titel Death Stranding, wordt er dan ook verwacht dat er een aankondiging van deze game gaat komen.

  Game Awards 2017 presentatoren live te zien op vrijdag

  De Game Awards 2017 starten om half drie ’s ochtends op vrijdag 8 december. Iedereen kan de stream live volgen via bijvoorbeeld Twitter en YouTube. Veel fans verwachten grote aankondigingen, onder andere eentje over Death Stranding.

  Death Stranding is de nieuwe titel van Hideo Kojima, met Norman Reedus en Mads Mikkelsen in de hoofdrollen. Ook Guillermo Del Toro heeft een rol gekregen. De game wordt een PlayStation 4 titel en heeft nog geen releasedatum.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.