Het script van de Metal Gear Solid film is af!

  De Metal Gear Solid film lijkt eindelijk vorm te krijgen. Het script van de film is namelijk af volgens regisseur Jordan Vogt-Roberts. De regisseur meldt dat het vol met Kojima-trekjes zit en is duidelijk enthousiast.

  Roberts, die al een tijd druk bezig is met het vernieuwde script voor de Metal Gear Solid film, meldde dit via Twitter. Het script is niet het eerste script dat geschreven werd, maar wel het eerste script dat af is én bij een acteur voorgelegd zal worden.

  Roberts heeft de meeting met de acteurs zelfs al gepland. Hij hint in zijn tweet zelfs dat dit de acteur is die Solid Snake moet gaan vertolken. Er wordt niets losgelaten over de acteur in kwestie. Eerder al liet Oscar Isaacs (Star Wars) weten interesse te hebben in de vertolking van Solid Snake en Roberts leek dit ook geen slecht idee te vinden.

  Gaat de Metal Gear Solid film naar de jonge jaren van Snake?

  Roberts heeft in de tweet wel een oude kaft van Metal Gear Solid uit 1987 afgebeeld, samen met het script. Kan dit betekenen dat de film ons mee terug neemt naar de jonge jaren van Snake?

  We zullen moeten afwachten, totdat Roberts het wil delen, evenals de releasedatum en de acteurs in de film. De eerste stap is dat het script goedgekeurd moet worden. Als dit afgekeurd wordt, net als het eerste script, zal de regisseur terug naar de tekentafel moeten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.