Het nieuwe Logitech gaming keyboard is alles waar gamers van dromen

  Het nieuwe "small factor" toetsenbord van Logitech is alles waar een pc-gamer van droomt. Het is een tenkeyless toetsenbord waarvan je de switches eenvoudig kan veranderen. Verder natuurlijk zit er ook genoeg RGB op dus aan lichten kom je niet tekort.

  Logitech's nieuwste toetsenbord, het Pro X mechanische gamingtoetsenbord, maakt gebruik van verwisselbare switches. In plaats van soldeerwerk kun je ze uit je toetsenbord halen met behulp van een eenvoudig pincet, waardoor ze bijna net zo gemakkelijk te verwijderen en te vervangen zijn als het wisselen van de keycaps van het toetsenbord.

  Is de hot swap nodig op de Logitech Pro X?

  Dat je de switches zo makkelijk kan wisselen in de Logitech Pro X is niet per se nodig, maar wel een verademing voor gamers die veel verschillende games spelen. Een andere game vereist vaak een andere aanpak en daarmee wat lichtere of misschien zwaardere toetsen.

  Iedereen die een ander type switch wil proberen kan dat nu doen zonder een volledig nieuw toetsenbord te kopen. Je kan gewoon een nieuw switch pakket kopen en deze in je toetsenbord zetten. Omdat je elke individuele switch kan aanpassen kun je bijvoorbeeld een bord aanpassen dat voor sommige toetsen de ene switch gebruikt en voor andere een andere switch. Zo kun je een onderscheid maken in moeilijker in te drukken knoppen en makkelijk in te drukken knoppen, iets dat je game ervaring absoluut gaat verrijken.

  Het Logitech Pro X gaming keyboard is nu te pre orderen voor 149 euro.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.