Het leukste LittleBigPlanet 3 karakter - Stem NU!

  LittleBigPlanet 3 zit weer vol met levels, stickers, outfits en ga zo maar door. Eén van de grootste (dan wel dé grootste) vernieuwingen in de game zijn natuurlijk de drie extra karakters, Toggle, Swoop en Oddsock. Wij willen nu weten: Welk LittleBigPlanet 3 karakter vinden jullie het leukst?

  Naast Sackboy kun je in LittleBigPlanet 3 spelen met drie andere karakters, die allemaal hun eigen speciale vaardigheden hebben. Oddsock loopt op vier poten en is daardoor lekker snel. Met Swoop kom je hogerop door te vliegen, om zo objecten op te pakken en naar je maten beneden te gooien.

  Tot slot is daar Toggle, die in twee karakters kan veranderen; een grote zware die gebruik maakt van zijn gewicht en een kleintje die over water kan rennen en door kleinen gaten past. In je eentje kun je alle vier de karakters los van elkaar besturen, om zo de diverse levels te doorlopen.

  Het aller- allerleukste LittleBigPlanet 3 karakter

  De vraag is nu: Welke is nou eigenlijk het leukst? Je kunt kiezen uit de drie nieuwe karakters, maar als je deze niks vind is er altijd nog de mogelijkheid om op de goede oude Sackboy te stemmen.

  Stem hieronder en deel je keuze in de comments! Volgende week maken we bekend wie er volgens jullie het leukst is. Succes.

  LittleBigPlanet 3

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.