Het is de perfecte week om te gaan levelen in Red Dead Online

  Met de aankomende Moonshiners update is het deze week een beetje rustig qua nieuwe content in Red Dead Online. Dat betekent alleen niet dat je een weekje kan overslaan of het rustig aan kan gaan doen, integendeel zelfs.

  Het is deze week de perfecte tijd om veel uren te steken in Red Dead Online. Voor elke voltooide Story Mission, Showdown Series-event of race, Free Roam Mission, Free Roam Event, Bounty Hunter Mission én Trader Resupply Mission krijg je maar liefst 40 procent extra XP.

  Met name laatstgenoemde is een interessante missie om deze week lekker te gaan grinden als je nog niet ver bent gekomen met je carriere als Trader. Om te beginnen als Moonshiner in de update die 13 december online gaat, moet je namelijk Rank 5 zijn met de Trader. Nu is dus je beste kans om die rang te behalen voordat de nieuwe update wordt gelanceerd.

  Op zoek naar de Gambler’s Choice Collection

  Deze week kunnen Collectors ook weer op pad om een collectie bij elkaar te sprokkelen. Madam Nazar is op zoek naar de Gambler’s Choice Collection, die bestaat uit de Ace of Swords, een Gran Corazon Madeira en de 1800 Gold Dollar. Verzamel alle onderdelen en lever ze bij de mysterieuze vrouw in voor een flinke som met geld.

  Uiteraard is er ook weer een nieuwe Free Aim Series deze week. Dit keer kunnen scherpschutters hun kunsten bewijzen in de Make It Count-modus. Er komen geen kogels aan te pas, want alleen een pijl en boog en werpmessen mogen gebruikt worden in deze free-for-all, totdat er nog maar één cowboy overeind staat.

  Heb je bovendien nog geen permanente Posse, dan kan je deze dagen daar het beste verandering in gaan brengen, want de kosten voor het opzetten zijn momenteel gehalveerd.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.