Het einde van de wereld met Tropico 4 DLC

  Ontwikkelaar Haemimont Studios heeft vandaag bekendgemaakt dat er nieuwe DLC, genaamd Apocalypse, voor Tropico 4 uitkomt. Spelers kunnen nu de downloadable content downloaden voor een bedrag van vijf euro.

  Het managen van je eiland wordt een stukje moeilijker, want met de DLC moet jij je voorbereiden op het einde van de wereld. In de extra content zit namelijk een missie genaamd 'How I Learned To Love the Bomb', een verwijzing naar Stanley Kubrick's film Doctor Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb.

  Gamers moeten gaan beslissen welke hulpbronnen ze willen bewaren en welke facties ze willen redden. Ook moet je het eiland voorbereiden op een nucleaire bom, nadat de Koude Oorlog fout afloopt. Hiervoor kun je gebruik maken van een nieuw pak: met de hazmat suit, en een nieuwe perk: Survivalist, waarmee je op straat kunt zoeken naar hulpvolle spulletjes. Daarnaast hoeven de bewoners minder te eten.

  De extra content is voor vijf euro te downloaden op Steam en op de Xbox Marketplace. Volgend jaar moet de nieuwste Tropico, nummer 5, in de winkels liggen voor de Xbox 360 en PC.

  Tropico 4

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.