Het aantal Rainbow Six Siege spelers bereikt 30 miljoen

  Het aantal Rainbow Six Siege spelers heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt. De game van Ubisoft groeit dagelijks en met alle nieuwe content die er aan zit te komen lijkt de positieve storm rondom de game nog lang niet te gaan liggen.

  Een aantal van 30 miljoen spelers. Zoveel mensen hebben in totaal hun weg gevonden naar Rainbow Six Siege, de game die al sinds 1 december 2015 in de schappen ligt. Met dit getal kun je wel zeggen dat het één van de meest populaire online schietspellen ooit is geworden. Om deze mijlpaal te vieren heeft Ubisoft een video uitgebracht.

  Aantal Rainbow Six Siege spelers krijgt nieuwe content

  Waar het er in de eerste maanden niet naar uitzag dat de game zoveel spelers ging bereiken, is het Ubisoft toch gelukt om van Rainbow Six Siege een succes te maken. Dit komt onder andere door de nieuwe content die aan het spel wordt toegevoegd, zo werd onlangs Year 3 uitgebracht met allemaal nieuwe operators.

  Naast het groeiende aantal spelers groeit de game ook op het vlak van e-sports. Zo werd de finale van de Rainbow Six Invitational 2018, een toernooi dat draait om de game, door in totaal 9 miljoen mensen gekeken. Op zijn piek haalde de stream 321 duizend live kijkers. Een record.

  In onze Rainbow Six Siege review kreeg de game een 8.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.