Heroes of the Storm update voegt Genji toe

  De nieuwe Heroes of the Storm update voegt Genji toe aan het spel. Genji is bekend van Overwatch. Beide games zijn ontwikkeld door Blizzard.

  Genji krijgt in Heroes of the Storm ook een eigen map die ook met de update aan het spel wordt toegevoegd. De map genaamd Hanamura is een payload battleground. Het bevat een payload die over de map moet worden geduwd om de vijand te verslaan.

  Heroes of the Storm update details

  Genji wordt in Heroes of the Storm geclassificeerd als een assassin karakter. Uiteraard maakt hij gebruik van zijn shuriken, Swift Strike, Dragonblade en Deflect. Verder heeft hij een nieuwe heroic ability genaamd X-Strike. Hiermee doet Genji in korte tijd veel schade aan vijanden in het gebied.

  Verder komen er veel vernieuwingen in de Heroes of the Storm update. Zo komen er, net als in Overwatch, loot chests. Elke keer als je levelt krijg je een kist waarin cosmetische spullen als sprays en spandoeken inzitten. Elke 10 hero-levels krijg je bovendien ook een kist waarin gegarandeerd een item voor die specifieke hero in zit.

  Je kunt ook vanaf nu oneindig levelen met heroes. Je blijft de beloningen per level wel gewoon houden. Je accountlevel wordt vanaf nu berekent door alle hero levels bij elkaar op te tellen. De Heroes of the Storm update komt vanaf 25 april beschikbaar.

  Heroes of the Storm is een free-to-play MOBA. Het spel bevat personages uit de verschillende Blizzard games. Via microtransacties kunnen spelers meerdere heroes kopen.

  In onze review vonden we dat Heroes of the Storm het MOBA genre opnieuw heeft uitgevonden. De game kreeg daarom een mooi cijfer. Wij maakten een lijst van de top 5 tofste Heroes of the Storm personages. Ook benoemden wij de 5 tofste heroes en de 10 heroes die wij nog in het spel wilden zien.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.