Heroes of the Storm update 2.0 is nu live

  De aangekondigde Heroes of the Storm update is nu live. De update voegt veel nieuws toe aan Blizzard's MOBA voor PC.

  Blizzard heeft aangekondigd dat de update voor haar MOBA (Multiplayer Online Battle) game voor PC nu live is. Eerder kondigde Blizzard al Overwatch helden Genji en D-Va aan als nieuwe karakters voor Heroes of the Storm.

  Heroes of the Storm update 2.0 voegt onder andere loot chests toe

  Blizzard voegt in haar update onder andere een verandering in het systeem van progressie in. Er is nu geen level cap meer en dat zal zorgen voor grotere beloningen als je bepaalde levels haalt.

  Misschien wel de grootste verandering is de toevoeging van loot chests. In deze loot chests zitten toffe rewards en zo kan je bijvoorbeeld nieuwe helden vrijspelen. Loot chest kun je verdienen door middel van ervaring of door ze te kopen.

  Naast de loot chests en de veranderingen in level systeem is er ook een nieuwe Battleground map toegevoegd. Deze map heet Hanamura en is geïnspireerd door de Overwatch map met dezelfde naam. Helden moeten op het terrein van Shimada castle door het gebruik van de unieke mercenaries de Mega Enforcer baas verslaan en Payloads naar een bepaald punt brengen voor de overwinning.

  Ook voegt de update nieuw emoji's, voice lines en banners toe aan Heroes of the Storm. Alle update notes kun je lezen op de site van Blizzard.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.