Heroes of the Storm matchmaking wordt gebalanceerder

  Blizzard heeft een kleine aanpassing gemaakt in Heroes of the Storm, zodat beginnende spelers niet meer zo vaak bij gevorderde spelers in een Quick Match terechtkomen. Hierdoor moet Heroes of the Storm matchmaking gebalanceerder worden.

  Om dit te bereiken, heeft Blizzard Heroes of the Storm matchmaking zo ingesteld dat bij Quick Matches wordt gekeken naar het aantal matches dat een speler al gespeeld heeft. Dit moet frustraties voorkomen, zoals in gevallen waarbij onervaren spelers moeilijker mee kunnen doen met betere spelers.

  Door de aanpassing, die nu al is aangebracht, zal er minder druk op beginners komen te liggen. Daarnaast kunnen ervaren spelers zich tijdens Quick Matches meer focussen op het spel zelf, aangezien ze spelers die nieuw zijn in Heroes of the Storm minder vaak hoeven te helpen.

  Heroes of the Storm matchmaking nog niet ideaal

  Blizzard erkent wel dat er nog wat haken en ogen aan de update zitten. Zo kan Heroes of the Storm matchmaking langer duren, aangezien er nu meer gezocht moet worden naar spelers met dezelfde hoeveelheid ervaring. Daardoor kunnen wachttijden langer worden.

  Ook waarschuwt Blizzard dat het niet zo is dat beginners en gevorderden helemaal niet meer bij elkaar in een Quick Match terechtkomen. De ontwikkelaar beseft dat de aanpassing niet alle zorgen van de spelers wegneemt, maar belooft te werken aan verdere verbeteringen.

  Daarvoor zal het bedrijf gebruikmaken van de feedback van spelers. Om die reden raadt Blizzard hen aan om het vernieuwde Heroes of the Storm matchmakingsysteem uit te proberen en hun ervaringen te delen op de fora van de game.

  Heroes of the Storm is sinds begin juni verkrijgbaar. De game kreeg een 9 in onze review.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.