Heroes of the Storm maps - Tower of Doom toegevoegd

  De Tower of Doom map is toegevoegd aan de lijst met Heroes of the Storm maps. Deze map is iets anders dan de andere maps in Heroes of the Storm door een speciale mechanic in de map.

  In de Tower of Doom map moet je team altaars veroveren. Deze altaars beschadigen de vijandelijke core, die je moet vernietigen. Je kunt de core alleen vernietigen met de altaars, want je kan in tegenstelling tot de andere maps de core niet direct aanvallen in Tower of Doom. In dat opzicht is deze map vernieuwend wanneer je kijkt naar hoe de andere Heroes of the Storm maps werken.

  Heroes of the Storm maps - killzone

  Vlak voor de vijandelijke basis is een zogenaamde killzone toegevoegd, waar je liever niet wil komen. Dit punt is namelijk goed verdedigd en je wordt in deze zone al snel doodgemaakt door de vele verdedigingswerken. Om hier langs te komen, moet je de mercenarycamps veroveren, waar de sappers bijzitten. Deze kunnen over de muur springen en de torens kapotmaken, waarna je de killzone kan betreden.

  Ook is er een boss die een aanval doet op de vijandelijke core wanneer je hem verslaat. Op deze manier kan je team nog sneller winnen. Voor een betere indruk van de nieuwe map kun je de bijgeleverde video van Tower of Doom bekijken.

  Heroes of the Storm is de MOBA van Blizzard en exclusief te spelen op de PC.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.