Heroes of the Storm karakters dit weekend allemaal free-to-play

  Dit weekend zullen alle Heroes of the Storm karakters gratis te spelen zijn. Dus als je de game al een tijdje niet gespeeld hebt en achter loopt, dan is dit je kans om de nieuwe karakters ontdekken. Er is recentelijk nog een nieuw karakter toegevoegd!

  Vanaf 13 tot en met 16 januari zijn alle Heroes of the Storm karakters gratis te spelen. Dat meldt Blizzard Entertainment op zijn officiële website. Blizzard zegt het nieuwe jaar te willen vieren met zijn fans door het gratis weekend te organiseren.

  Spelers in alle landen komen in aanmerking voor deze actie, dus op basis van eigen tijdzone kunnen spelers in alle landen in totaal 72 uur gratis alle Heroes of the Storm karakters spelen.

  Heroes of the Storm karakters zijn alle Blizzard karakters in MOBA vorm

  Heroes of the Storm is een free-to-play game van Blizzard en bevindt zich in het MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) genre. Wanneer je begint met de game kom je in aanmerking voor tien gratis Heroes of the Storm karakters die elke week veranderen. Je favoriete karakters kan je gewoon kopen met in-game betaal middelen en spelen wanneer je wil.

  Recentelijk is er ook een nieuw karakter toegevoegd: Zul'Jin, Warlor of the Amani. Dit karakter zet het totaal aantal Heroes of the Storm karakters nu op 60.

  Wil je meer weten van deze MOBA? Check dan onze Heroes of the Storm Review!

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.