Heroes of the Storm D.Va onthuld als nieuwe hero

  Heroes of the Storm D.Va is onthuld als nieuwe hero. Dat werd bekend uit een trailer van Blizzard. Ook is de nieuwe update nu verkrijgbaar.

  Blizzard maakte al bekend grote veranderingen in Heroes of the Storm te willen brengen. Deze update is nu live. Ook maakten zij in de trailer ander nieuws bekend.

  Heroes of the Storm D.Va als nieuwe hero

  Een van de nieuwe heroes die aan het spel worden toegevoegd is D.Va uit Overwatch. Eerder werd al bekend dat collega Genji deel zou uitmaken van de update. Nu is D.Va dus ook onthuld.

  Samen met de update van Heroes of the Storm komen er nieuwe Nexus Challenges naar het spel. Elke week verschijnt er een nieuwe quest. Met deze quests kun je loot verdienen voor Heroes of the Storm, maar ook voor Overwatch. De quests zijn beschikbaar tot 22 mei en om de beloningen in beide games te krijgen zul je jouw Blizzard-account moeten koppelen aan je Overwatch-account.

  Heroes of the Storm kwam in 2015 uit voor PC. Het is een free-to play game van Blizzard. De game bevat allerlei personages van verschillende Blizzard games.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.