Heroes of The Storm 2.0 Launch Event geeft je 20 nieuwe helden

  Vanaf dinsdag 25 april met het Heroes Of The Storm 2.0 Launch Event geeft Blizzard een mega heldenbundel weg aan iedere Heroes Of The Storm speler die inlogt.

  Blizzard

  Om de lancering van Heroes Of The Storm 2.0 te vieren kunnen spelers genoeg edelstenen ontvangen bij het inloggen om een van de vier mega bundel thema’s te in-game te kopen. Iedere bundel bevat 20 nieuwe speelbare helden.

  Iedere speelbare bundel heeft een eigen thema en is opgebouwd rondom specifieke archetypes zoals; Assassin, Flex, Support & Specialist en Tanks & Bruisers. Je kunt één van deze vier bundels tot 22 mei aanschaffen met de gratis edelstenen.

  De nieuwe helden in Heroes Of The Storm 2.0 Launch Event

  De Assassin Mega Bundel focust zich op helden die overal waar ze komen zorgen voor complete vernietiging. Val je tegenstanders op alle fronten aan met de speciale aanvallen van deze helden.

  Als je een goede mix van helden wilt hebben dan is de Flex Mega Bundel ideaal voor jou. In deze bundel zit een goede balans aan Warrior, Specialist, Support en Assassin helden.

  De Support & Specialist bundel is ervoor degene die er alles aan doet om zijn team in optimale vechtconditie te houden. Zo sta je flexibeler in ieder gevecht en kun je je strategie direct aanpassen om ieder obstakel te overkomen.

  Tanks & Bruisers is ideaal voor jou als je het geen probleem vindt om je tegenstanders direct in een besloten ruimte te verslaan. Creëer kansen om je tegenstanders op een originele en onverwachte manier te verslaan met deze helden.

  Heroes of the Storm is een MOBA game ontwikkeld door Blizzard Entertainment. De game bevat personages uit de verschillende franchises van Blizzard zoals: Warcraft, Diablo, StarCraft, Overwatch en The Lost Vikings.En Heroes Of The Storm is op 2 juni 2015 in Nederland uitgebracht voor PC en MAC.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.