Heroes of the Dorm Facebook stream in 2017

  Het Heroes of the Dorm Facebook evenement wordt georganiseerd door Blizzard. Het evenement was altijd te zien via ESPN, maar Blizzard probeert het publiek beter te bereiken en gaat het evenement streamen op Facebook.

  Heroes of the Dorm is een evenement waar Heroes of the Storm teams tegenover elkaar worden gezet die in de prijzen willen vallen. In 2017 komt het evenement gewoon weer terug, maar dit jaar kunnen we het gehele evenement volgen via een livestream op de eSports Facebook pagina van Heroes of the Storm.

  Net als de voorgaande jaren zullen universiteitsteams strijden om de eerste plaats en om de prijzen. Meer dan 500.000 dollar wordt uitgereikt voor beurzen en schoolgeld.

  Blizzard zegt dat de omslag naar Facebook ervoor zorgt voor een nieuwe soort verbintenis tussen de gamers en het evenement. Ook wordt duidelijk gemaakt dat vrijwel alles via Facebook geregeld wordt. Alle statistieken, team en spelers profielen worden op Facebook gepubliceerd.

  De eerste season matches beginnen op 15 februari, maar de spanning zal echt gaan snijden vanaf 8 april als de championship wedstrijden van start gaan.

  Heroes of the Dorm Facebook stream komt vanaf ESPN

  Heroes of the Dorm werd voorheen op ESPN uitgezonden als officiële eSports, maar dit kanaal was voor velen jongere gamers moeilijk te bereiken. Tegenwoordig zit een groot deel van de jongeren toch het meest op Facebook, in plaats van voor de televisie.

  Dit betekent alleen wel dat Heroes of the Dorm Facebook stream dan ook echt het enige medium is waar de wedstrijden te zien zijn, dus niet op Twitch of Youtube.

  Wil je meer weten van de game zelf? Check dan onze Heroes of the Storm Review!

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.