Hellboy releasedatum bekendgemaakt door Lionsgate

  Fans van Hellboy moeten rustig blijven, want de bekendgemaakte Hellboy releasedatum ligt nog even van ons vandaan. Met David Harbour, bekend van onder andere Stranger Things, in de hoofdrol krijgen we een nieuw hoofdstuk geplakt aan het universum van Hellboy.

  Het jaar 2019 klinkt misschien nog ver weg, maar om een beetje het leed te verzachten van de releasedatum kunnen we je een precieze datum geven: 19 januari 2019. Dus nog iets meer dan een jaartje en dan kunnen we de Hellboy versie van David Harbour op het witte doek aanschouwen.

  Hellboy release met bekende cast

  Uiteraard is niet alleen David Harbour een consumententrekker, want de cast van de nieuwe film is zeker geen slechte. Zo hebben bijvoorbeeld Ian McShane en Milla Jovovich ook een rol weten te bemachtigen in de film. Deze zal geregisseerd worden door Neil Marshall, die onder andere de film The Descent en Centurion heeft geregisseerd.

  De film zal een reboot zijn en niet het derde en afsluitende deel van de eerder verschenen Hellboy films in 2004 en 2008. In deze nieuwe film zal Hellboy het op moeten nemen tegen Nimue the Blood Queen die niets liever wil dan de mensheid vernietigen.

  Eerder ontkend

  Het gerucht dat de Hellboy reboot op 11 januari in de bioscoop zal verschijnen ging al een lange tijd in de rondte, maar werd in eerste instantie ontkracht door Lionsgate. Toch heeft de uitgever nu bekendgemaakt dat de releasedatum van Hellboy zal plaatsvinden op 11 januari in 2019.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.