Release Hellboy film wordt uitgesteld

  Het is bekendgemaakt dat de release van de de Hellboy film is uitgesteld met drie maanden. De film wordt nu verwacht in april 2019.

  Universal Pictures

  Waarom wordt het release van Hellboy uitgesteld?

  In een eerder artikel hadden we bekendgemaakt dat de film uit zou komen op 11 januari 2019. Maar Summit Entertainment heeft bekendgemaakt dat de film wordt uitgesteld. Er is niet echt een reden bekendgemaakt voor het uitstellen, maar men denkt dat het is omdat Summit Entertainment grootse dingen verwachten van de film.

  De film waar de release van is uitgesteld wordt gebaseerd op de Hellboy stripboeken van Mike Mignola. In de film zal Hellboy de wereld moeten beschermen tegen een kwaadaardige tovenares die uit is op wraak. Het gaat om Nimue the Blood Queen. Haar doel is om de hele mensheid uit te roeien. Ondertussen moet Hellboy voor zichzelf een plek vinden in de wereld. Hij zit namelijk gevangen tussen twee werelden: de bovennatuurlijk en de menselijke.

  De film zal dus niet een derde deel zijn van de eerdere films uit 2004 en 2008, maar een reboot. Dit houdt in dat het een geheel nieuwe film wordt.

  Wie zullen er in Hellboy spelen?

  Stranger Things acteur David Harbour heeft de hoofdrol in deze remake van de films uit 2004 en 2008 te pakken. In onze special over de tofste Stranger Things karakters, werd zijn personage ook genoemd. Verder zal in de film ook Resident Evil actrice Milla Jovovich spelen en Pirates of the Caribbean acteur Ian McShane.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.