Hellboy reboot aangekondigd door maker op Facebook

  Er komt een Hellboy reboot aan, dit bericht komt van de bedenker van Hellboy op Facebook. Het nieuws komt als een lichte verrassing omdat regisseur Guillermo del Toro eerder heeft gezegd dat er geen vervolg komt op Hellboy en Hellboy: The Golden Army.

  De geestelijke vader van Hellboy, Mike Mignola, heeft aangekondigd dat er een nieuwe Hellboy film aankomt. Het wordt geen vervolg op de eerste en tweede Hellboy films, maar in plaats daarvan een reboot.

  Hellboy is een personage die oorspronkelijk verscheen in de Hellboy stripboeken van Dark Horse Comics. Hellboy is een supersterk duivelachtig figuur met een stenen hand. Het personage werd in de films gespeeld door Ron Perlman.

  De eerste twee Hellboy films werden geregisseerd door Guillermo Del Toro, maar die zal niet verantwoordelijk zijn voor de reboot. Wie dan wel de nieuwe film gaat regisseren is nog onbekend.

  David Harbour speelt hoofdrol in Hellboy reboot

  In de nieuwe Hellboy film is de hoofdrol niet weggelegd voor Ron Perlman maar voor David Harbour. Harbour speelt onder andere Jim Hopper in de serie Stranger Things.

  In de tijd van de tweede film kwam er ook een game uit met Hellboy in de hoofdrol. Hellboy: The Science of Evil haalde alleen niet het niveau niet van de film. Wij gaven de game in onze review een 4.8.

  Wanneer de reboot van Hellboy uit zal komen is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.