Hellboy 2019 trailer biedt dood, verderf en plezier!

  De eerste Hellboy 2019 trailer is vandaag uitgebracht door Millennium Media en schotelt een flinke dosis brute actie voor. In de dik twee minuten durende trailer worden verschillende demonen uit de hel getoond en voert brute actie de boventoon. Het geheel komt samen met een goede dosis humor die een glimlach op je gezicht weet te toveren.

  In een kleine twee en een halve minuut krijgen we de eerste details over de nieuwe film van Hellboy. De rode duivel gaat aan het werk voor het Bureau for Paranormal Research and Defense (BPRD) om, duistere krachten die de wereld in gevaar brengen, een halt toe te roepen. Dit doet hij door flinke klappen uit te delen met zijn Right Hand of Doom (een grote vuist gemaakt van steen) en door die vuist zullen vijanden flink wat pijn lijden. Ook weet hij hoe de trekker overgehaald moet worden, want hij blaast halverwege ook iemands brein op met een goed geplaatst schot.

  Hellboy wordt in de nieuwe versie vertolkt door niemand minder dan David Harbour, bekend van zijn rol in de Netflix-serie Stranger Things. Ian McShane (bekend van John Wick, Deadwood en American Gods) neemt de rol van Trevor Bruttenholm, de oprichter van BPRD, op zich. Naast dat hij de BPRD heeft opgericht is hij ook de adoptievader van Hellboy en verzorgde hij de rode duivel toen hij nog een kind was. Verder spelen Mila Jovovich, Sasha Lane en Daniel Dae Kim ook een rol in de film.

  Het verhaal van Hellboy doet inspiratie op uit drie verhaallijnen uit de Hellboy-stripboekenreeks. Zo zullen er elementen van Hellboy: Darkness Calls aan bod komen en worden Hellboy: The Wild Hunt en Hellboy: The Storm and the Fury ook aangedaan. Dit is niet verwonderlijk, want de drie reeksen vormden in de strips een overkoepelende verhaallijn.

  Hellboy 2019 trailer

  Hellboy 2019 trailer is een reboot

  De Hellboy 2019 trailer maakt ook duidelijk dat het hier gaat om een gloednieuwe film in de vorm van een reboot. Eerder werden er al twee Hellboy-films uitgebracht. Die werden destijds geregisseerd door Guillermo del Toro. Daarin speelde Ron Perlman (bekend van Sons of Anarchy) de hoofdrol. In eerste instantie zou Del Toro ook een derde deel maken, maar dat ging niet door.

  De nieuwe film wordt geregisseerd door Neil Marshall. Hij regisseerde eerder een aantal afleveringen van Game of Thrones (Blackwater en The Watchers on the Wall) en heeft ook werk verricht voor Hannibal en Westworld. Eerder werd de film al een keer uitgesteld, want in eerste instantie was het de bedoeling dat de film in januari uitkwam. Nu moet de film er dan toch echt gaan komen. Hellboy (2019) is vanaf 11 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.