Heldhaftige Norman Reedus in Death Stranding trailer

  Nog een maandje en dan kunnen we los als Sam Bridges in de duistere wereld van Death Stranding. Het is nog altijd een mysterie wat je nou precies gaat beleven in het nieuwe avontuur van Kojima. De nieuwe Death Stranding trailer zet in ieder geval alvast de sfeer.

  In de Death Stranding trailer, die als ondertitel 'the drop' heeft meegekregen, is te zien hoe Sam Bridges (Norman Reedus) in de penarie zit. Hij begeeft zich op het woeste terrein waar de Verenigde Staten in de game uit bestaat. Achtervolgd door gekke mannen in gele pakken moet hij zijn belangrijke koffer naar het einddoel zien te brengen.

  De trailer bevat geen gameplay zoals we in voorgaande beelden te zien kregen. Deze nieuwe beelden geven je wel een kort voorproefje op het epische avontuur dat je te wachten staat op 8 november als Death Stranding uitkomt.

  Death Stranding release gaat samen met exclusieve console

  Het is niet het enige nieuws dat recent over Death Stranding naar buiten is gekomen. Zo heeft Sony ook een gelimiteerde versie van de PlayStation 4 Pro aangekondigd die tegelijk met de game uitkomt. De console is wit met zwarte handafdrukken uit de game erop. De DualShock 4 controller matcht qua kleuren met de capsules waarin de baby's in de game vervoerd worden.

  Death Stranding is inmiddels goud gegaan en dat betekent dat de game klaar is om gedrukt en verscheept te worden. We moeten nog een maandje wachten op de nieuwste Kojima game en deze spannende trailer maakt dat wachten niet makkelijker.

  Kijk hieronder zelf naar de actievolle 'The Drop' trailer.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.