Hearthstone Whispers of the Old Gods release bekendgemaakt

  Blizzard Entertainment heeft de releasedatum voor haar nieuwe Hearthsthone uitbreiding bekendgemaakt. De Hearthstone Whispers of the Old Gods release staat voor 27 april op de planning.

  Blizzard laat verder weten dat er 134 nieuwe kaarten uitkomen met de Hearthstone Whispers of the Old Gods release. Deze kaarten zorgen er volgens de ontwikkelaar zelf voor dat je kijk op de game volledig zal veranderen. Naast het bekendmaken van Hearthstone Whispers of the Old Gods release, heeft Blizzard ook laten weten dat je de uitbreiding van te voren kunt aanschaffen.

  Wanneer je de uitbreiding voor de release aanschaft krijg je 50 kaarten en daarnaast ook één exclusieve kaart.

  Hearthstone Whispers of the Old Gods release moet de game veranderen

  Zoals gezegd, volgens Blizzard zul je Hearthstone op een hele andere manier bekijken wanneer de Hearthstone Whispers of the Old Gods release live gaat op 27 april. De mensen die eerder aan de slag mochten met de kaarten om ze te testen hebben er volgens Blizzard ook heel erg veel aan gehad.

  De uitbreiding zal tegelijk uitkomen voor Windows, Mac, iOS en Android devices. Vanaf 27 april kun je dus aan de slag met de Whispers of the Old gods uitbreiding.

  Voor de mensen die zich nog niet echt bezig hebben gehouden met de nieuwe uitbreiding; Whispers of the Old Gods is een expansion met veel nieuwe kaarten voor het spel. Het verhaal achter de kaarten is dat er een oud kwaad is ontwaakt in de kaarten en je daardoor nieuwe mogelijkheden hebt om je tegenstander te verslaan. Wat deze mogelijkheden precies zijn is niet geheel duidelijk. Maar dat er veel gaat veranderen is inmiddels wel duidelijk.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.