Hearthstone update brengt nieuwe features en uitbreidingen

  Er komt een Hearthstone update uit ter ere van een nieuw jaar van het spel. Dit nieuwe jaar heet Year of the Raven en zal in 2018 drie nieuwe uitbreidingen brengen.

  In een Hearthstone jaar zullen de standaard decks veranderen voor een gevarieerde speelstijl. Dit jaar zullen de drie kaartensets Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan en Mean Streets of Gadgetzan exclusief beschikbaar komen voor Wild. Ook zal er een nieuwe held geïntroduceerd worden. Lunara zal binnenkort te ontgrendelen zijn wanneer spelers tien potjes met het vernieuwde standaard format winnen.

  Hearthstone update met nieuwe kaarten

  Verder kunnen spelers uitkijken naar 130 nieuwe kaarten en singleplayercontent het komende jaar. Dit zal allemaal komen met de drie uitbreidingen die dit jaar uit zullen komen. Wat de content precies zal brengen is nog onbekend. Ook is het nog niet duidelijk wanneer de uitbreidingen precies uitkomen.

  Dit jaar zullen spelers wedstrijden houden vanaf hun bank in de woonkamer. Er kan namelijk in-game een toernooi samen worden gesteld waar spelers en vrienden aan mee kunnen doen. Dit project zal eerst simpel beginnen, maar komt naarmate de ontwikkeling met meer features. Om de functie te testen komen er in-game toernooien die halverwege dit jaar in beta zullen gaan.

  Hearthstone: Heroes of Warcraft kwam in 2014 uit voor de PC en Mobile. In de toekomst heeft het uitbreidingen gekregen die nieuwe content bevatten. Onze Hearthstone smartphone review is nu te lezen.

  Hearthstone: Heroes of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 12 march 2014

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.