Hearthstone uitbreiding Kobolds & Catacombs kaart onthuld

  Nog een kleine week wachten en kaartliefhebbers kunnen weer volledig losgaan met Hearthstone! Om ook de spelers met veel magische kaarten in hun deck tegemoet te komen, ligt de focus van een aantal Hearthstone uitbreiding Kobolds & Catacombs kaarten op magische effecten!

  De tweede kaart waar Blizzard het tipje van de sluier licht, heeft de naam Dragon’s Fury. Hiermee kunnen spelers een spreuk van hun deck gebruiken om de minions op het speelveld flink wat schade toe te brengen!

  De tweede kaart van de Hearthstone Kobolds & Catacombs DLC genaamd Dragon's Fury

  Hearthstone uitbreiding kaart vanaf 8 december beschikbaar

  Met de aankomende Kobolds & Catacombs DLC krijgen spelers de kans om eindelijk eens wat speciaals te doen met decks die draaien rondom het gebruik van spreuken en magische effecten. De uitbreiding komt op 8 december uit voor Hearthstone.

  Eerdere uitbreidingen voor het kaartspel besloegen onder andere het succesvolle The League of Explorers. In onze review kan je lezen dat de uitbreiding zorgde voor flink wat extra diepte in het spel, dus het is te hopen dat Blizzard die stijgende lijn met Kobolds & Catacombs door kan zetten!

  Hearthstone: Kobolds & Catacombs

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.