Hearthstone uitbreiding Kobolds & Catacombs aangekondigd

  Spelers van Hearthstone kunnen weer in-game goud en stof verzamelen, want er is een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor Blizzard's kaartengame. Op de Blizzcon is de Hearthstone uitbreiding Kobolds & Catacombs uit de doeken gedaan.

  Na de ijzige vlakten van Northrend verkend te hebben in Hearthstone: Knights of the Frozen Throne, gaan we nu donkere en vochtige kerkers in op zoek naar bergen aan schatten. Maar zoals de naam al doet vermoeden, moeten de avonturiers niet alleen oppassen voor valstrikken en natuurlijke gevaren van kerkers, maar ook de kleine, maar listige Kobolds.

  Met de Hearthstone uitbreiding worden er weer een hoop nieuwe elementen toegevoegd aan de game. Zo krijgen alle klassen een legendarisch wapen met een uniek effect, zelfs klassen die normaal geen wapens gebruiken. Het nieuwe keyword Recruit kan een groot voordeel opleveren, want kaarten met Recruit zorgen er namelijk voor dat er een minion uit jouw deck op het veld wordt gelegd.

  Tegen bazen vechten in de nieuwe Hearthstone uitbreiding

  De meest interessante toevoeging daarentegen is een nieuwe singleplayer-modus, waarbij spelers tegen bazen moeten vechten en schatten verzamelen. Het doel van de nieuwe modus is om zoveel mogelijk bazen te verslaan zonder verslagen te worden.

  Bij elke baas die je verslaat krijg je meer kaarten om jouw deck sterker te maken tegen de volgende baas, maar als je doodgaat raak je alles kwijt en moet je beginnen met een nieuwe klasse en een nieuw deck. En bovendien is deze modus helemaal gratis!

  De Hearthstone uitbreiding Kobolds & Catacombs zal volgende maand toegankelijk zijn voor spelers.

  Hearthstone: Blackrock Mountain

  Verkijgbaar vanaf 3 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.