Hearthstone Tour World Championship in Amsterdam begint vandaag

  Het Hearthstone Tour World Championship, een groot eSports toernooi, vindt vandaag plaats in Amsterdam. Tot en met 21 januari strijden de beste Hearthstone spelers ter wereld om de felbegeerde wereldtitel.

  De zestien beste Hearthstone eSporters nemen het in de Beurs van Berlage in Amsterdam tegen elkaar op. Op het spel staat de felbegeerde wereldtitel, maar ook een prijzenpot van maar liefst 1 miljoen dollar. Die wordt niet door één persoon gewonnen, maar wordt verdeeld over de deelnemers.

  De winnaar van het toernooi krijgt 250 duizend dollar, de nummer twee mag 150 duizend dollar in zijn zak stoppen en degene die brons pakt neemt 100 duizend dollar mee naar huis. De overige 500 duizend dollar wordt over de overige deelnemers verspreid.

  Hearthstone Tour World Championship is live te volgen!

  Ben je een groot liefhebber van eSports? Dan kun je de komende dagen het Hearthstone toernooi in Amsterdam volgen. Dit kun je doen via het officiële Twitch account van de game.

  Hearthstone is sinds 2014 verkrijgbaar en is een kaartenspel die draait om de personages van Warcraft, de serie waar World of Warcraft de bekendste exponent van is. In de Hearthstone review gaven we de game een 9.

  Hearthstone: Heroes of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 12 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.