Hearthstone nieuwe uitbreiding is One Night in Karazhan

  Vanochtend was er een speciale stream voor Hearthstone, waarin een onvergetelijk avontuur werd aangekondigd. Dit avontuur komt in de vorm van One Night in Karazhan die gepaard gaat met 45 nieuwe kaarten.

  De nieuwe Hearthstone uitbreiding One Night in Karazhan is een avontuur en daarmee vergelijkbaar met League of Explorers. Het verschilt daarmee van andere uitbreidingen zoals de laatst uitgegeven Whispers of the Old Golds en The Grand Tournament. Het verschil tussen de toevoegingen zit hem in de hoeveelheid kaarten en de manier waarop je ze vrijspeelt. Bij een uitbreiding speel je kaarten vrij door het als pakket te kopen en bij een avontuur moet je ze vrijspelen.

  Hearthstone nieuwe uitbreiding is een groot feest

  Het nieuwe avontuur One Night in Karazhan wordt op 11 augustus uitgegeven, waarbij iedere week een nieuwe 'wing' wordt geïntroduceerd gedurende de maand augustus voor een totaal van vier wings. Dit wekelijkse avontuur speelt zich af in Karazhan, waar spelers zijn uitgenodigd voor een groot feest gehost door Medivh. Bij aankomst op het feest merken spelers op dat de magiër vermist is en magie is losgeslagen.

  De proloog missie van One Night in Karazhan is voor iedereen gratis te spelen en geeft je de beschikking over Medivh. Bij het slagen van de missie speel je twee nieuwe kaarten vrij. Wil je vervolgens doorspelen, dan moet je 20 dollar neerleggen voor het gehele avontuur. Als je dit doet in de eerste week van release, dan krijg je een speciale One Night in Karazhan kaart achtergrond. Een individuele wing kost 700 gold of 7 dollar, een prijs in euro's is momenteel niet bekend.

  Hearthstone: Heroes of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 12 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.