Hearthstone Knights of the Frozen Throne release aangekondigd

  De datum voor de opkomende Hearthstone Knights of the Frozen Throne release is door Blizzard aangekondigd. Op 11 augustus kunnen spelers de nieuwe uitbreiding spelen.

  De uitbreiding van Hearthstone werd een paar weken geleden aangekondigd en heeft in juli een aankonding video gekregen. Hierin leggen Jason Chayes, productie regisseur, en Ben Brod, game regisseur, uit wat spelers van de game en inhoud kunnen verwachten.

  Lich King in Hearthstone Knights of the Frozen Throne release

  In Knights of the Frozen Throne gaan spelers naar het Northrend om het op te nemen tegen de Lich King. Spelers kunnen ook reizen naar het Icecrown Citadel waar zich verschillende vijanden bevinden. De uitbreiding bevat 135 nieuwe kaarten en Legendary Hero Cards waardoor negen helden in Death Knights kunnen transformeren.

  Bij de uitbreiding komen ook acht nieuwe missies. Tijdens deze missie moet de speler grote vijanden verslaan, met Lich King als de kers op de taart. Met Lifesteal kunnen spelers geheeld worden aan de hand van de schade die zij aanrichten tegen vijanden.

  Spelers kunnen een pre-order plaatsen op Hearthstone Knights of the Frozen Throne en vijftig pakjes kaarten voor maar 54,99 euro krijgen.

  Hearthstone: Heroes of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 12 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.