Hearthstone kaarten krijgen aanpassing

  Enkele Hearthstone kaarten in Hearthstone: Heroes of Warcraft worden aangepast in een aankomende update. Dit heeft Blizzard bekendgemaakt.

  Recent is Hearthstone Knights of the Frozen Throne uitgebracht. Bij de uitbreiding zijn acht nieuwe missies, vijanden en kaarten bij gekomen. Door de toevoeging van nieuwe kaarten is Blizzard erachter gekomen dat enkele kaarten te sterk waren. Hierdoor heeft ze de update doorgevoerd.

  Hearthstone kaarten worden minder sterk

  Er zijn in totaal vijf kaarten aangepast. Dit gaat om de Innervate, Fiery War Axe, Hex, Murloc Warleader en Spreading Plague kaarten. Veel van deze kaarten kosten nu meer mana om te gebruiken.

  Met de Innervate kaart krijgen spelers één mana in de plaats van twee. Aangezien dit een basiskaart is, wil Blizzard het simpel houden. Wanneer spelers twee mana kregen, was dit een te groot voordel.

  Sinds de launch van Hearthstone was Fiery War Axe al een krachtig Warrior wapen. De kaart zal één mana meer vereisen. Dit zorgt ervoor dat het tempo van de Warrior en het power level van de kaart minder wordt.

  Blizzard gaat de kaart Hex ook veranderen. Het gaat namelijk de health verminderen van de kaart, waardoor het makkelijker zal worden om spelers te verslaan. Verder komen er aanpassingen voor de Murloc Warleader. De kaart zal namelijk één mana meer vereisen.

  Als laatste zal de Spreading Plague ook aangepast worden. De kaart kon te vroeg gespeeld worden en wordt daarom één mana meer gemaakt.

  Bekijk het officiële nieuwsbericht om te weten te komen wat Blizzard nog meer als aanpassingen overwoog.

  Hearthstone: Heroes of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 12 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.