Hearthstone cross-play wordt mogelijk - van iPhone naar iPad of PC

  Blizzard bevestigt dat het populaire kaartspel Hearthstone cross-play ondersteunt, zodat je kunt spelen tegen iPhone, iPad, PC en Android-spelers.

  De smartphone-versie van Hearthstone maakt het mogelijk om tegen iPhone, iPad, PC, Android en Mac-gebruikers te spelen. Hoofdontwerper, Eric Dodds, van het Hearthstone team van Blizzard zegt:

  Wanneer je Hearthstone cross-play speelt op je iPhone, zou je zomaar tegen iemand kunnen spelen die speelt vanaf zijn PC, of omgekeerd. Of van Android naar iPad, het kan allemaal. Ze maken allemaal deel uit van één groot ecosysteem.

  Hearthstone cross-play slokt batterij op

  Ondanks de toffe mogelijkheid om straks Hearthstone cross-play te kunnen spelen, blijft de korte batterijduur van eerdergenoemde smartphones een probleem. Hoeveel energie vergt Hearthstone van je mobiele telefoon? Je kunt je voorstellen dat je telefoon in no time leeg is als je naast je dagelijkse telefoongebruik ook nog eens gaat Heartstonen. En als je smartphone gekoppeld is aan het stroom, zul je eerder gaan spelen op je PC/Mac, want je bent (hoogstwaarschijnlijk) toch thuis.

  Ace of Spades

  Hearthstone is een gratis kaartspel gebaseerd op Warcraft-universum. Dat je met kaarten speelt, kan de indruk wekken dat dit een saai spel is voor bejaarden, maar Blizzard heeft de game perfect aangekleed en gebalanceerd, zodat zowel beginners als pro’s worden uitgedaagd.

  Het doel van Hearthstone is om je tegenstander te verslaan door de juiste kaarten op het juiste moment op tafel te gooien. Stel een sterk en gebalanceerd kaartendeck samen en je zult een grote kans maken op de overwinning.

  Hearthstone voor gevorderden

  Hearthstone is immens populair op streamingwebsite Twitch. Dagelijks zijn er honderden streamers over de hele wereld die hun kaartkunsten op video tentoonspreiden. Ook worden er regelmatig toernooien georganiseerd waarbij de winnaar kans maakt op maar liefst 100.000 euro!

  Wanneer de Heartstone versie voor smartphones uitkomt, is nu nog niet duidelijk. De nieuwe Hearthstone dlc Blackrock Mountain zal volgende maand verschijnen. Met een beetje geluk samen met de smartphone-versie van Hearthstone.

  Hearthstone: Heroes of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 12 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.