Hearthstone Boomsday Project update brengt nieuwe kaarten

  Een nieuwe Hearthstone Boomsday Project update moet het spel weer uitbreiden met de uitbreiding The Boomsday Project. Mechs en wetenschap worden het thema van het deze nieuwe uitbreiding. In augustus is het zover!

  Blizzard kondigde de nieuwe uitbreiding aan, aan de hand van een nieuwe trailer. Het nieuwe beeldmateriaal vind je bovenaan deze pagina terug.

  Hearthstone Boomsday Project update

  In de loop van de tijd zullen er waarschijnlijk nieuwe kaarten bekend worden gemaakt die via deze update aan het spel worden toegevoegd. Er is ook een nieuw keyword bevestigd waarbij minions met keyword 'mangnetic' samensmelten met mech die al op het speelbord liggen. Je mech wordt hierdoor flink sterker, waardoor je snel schade bij vijanden aanbrengt.

  De update zal ook nieuwe project- en omega-kaarten plus weer nieuwe legendary spells aan het spel toevoegen. Het is mogelijk om net als bij andere uitbreidingen nieuwe kaarten in een bundel van vijftig packs aan te schaffen, waar je dan altijd een willekeurige legendarische kaart tussen hebt zitten. Vind je dit wat weinig, dan is het ook mogelijk om per direct tachtig packs te bestellen die ook een speciale Warlock-Hero Mecha-Jaraxxus kunnen bevatten.

  Je kunt vanaf 7 augustus met deze uitbreiding aan de slag. Blizzard houdt op 23 juli een livestream waarin ze meer van de nieuwe kaarten zullen onthullen. Op die manier kun jij vast nadenken hoe je al die kaarten kunt combineren met al die andere toffe kaarten die je in je beste Hearthstone deck hebt. Soms zitten hier hele gekke kaarten tussen.

  Hearthstone: The League of Explorers

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.