HBO vertelt waarom er geen Game of Thrones film komt

  Hoewel er gesprekken zijn geweest over een mogelijke Game of Thrones film, is nu bekend dat deze er niet zal komen. Michael Lombardo, directeur bij HBO, vertelt waarom er geen film komt.

  Op dit moment moet iedereen een abonnement hebben bij HBO om de serie te bekijken. Michael Lombardo vindt dat HBO de abonnementhouders de gehele serie moet aanbieden, tot aan het einde. Wanneer er een film zou komen, zou dit niet mogelijk zijn. Het voelt alsof een Game of Thrones film hier niet in past, want dan zou je naast je kosten voor het abonnement voor een film moeten betalen om het einde van de serie te kunnen zien.

  Game of Thrones film komt er niet, maar hoe lang blijft de serie?

  Hoe lang de serie nog zal duren, weet niemand. Hoewel showrunners David Benioff en Dan Weiss geloven dat de serie zal eindigen met zijn achtste of negende seizoen, wil Lombardo het liefst dat de serie nog tien jaar meegaat. Op dit moment kijken ze liever niet verder dan het zevende seizoen en wachten ze af wat er daarna gebeurt.

  Het vijfde seizoen van Game of Thrones zal vanaf 13 april exclusief te zien zijn op HBO. Hier kun je ook De Game of thrones special: a Day in the Life bekijken, deze geeft een vooruitblik op het vijfde seizoen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.