Harry Potter Wizards Unite APK download voor Android doe je zo!

  Aan de andere kant van de wereld kunnen de beginnende tovenaars al aan de slag met het beschermen van de toverwereld. Daar is de officiële applicatie al uitgebracht. Toch is er voor de Nederlanders ook een manier om de game nu al te spelen. Lees hier hoe je de Harry Potter Wizards Unite APK download op Android toepast.

  Niantic

  Ook al staat de officiële app al in de App Store, is deze nog niet te downloaden in Nederland. Kan je niet wachten om de straat op te gaan om te toveren als Harry en zijn vrienden? Dan is er toch een manier om al aan de slag met het spel door middel van een speciaal Harry Potter Wizards Unite download Android bestand.

  Harry Potter Wizards Unite APK download voor Android doe je zo!

  Bij het gebruik van deze manier geldt dat het bestand alleen op Android-telefoons werkt. Apple-gebruikers kunnen namelijk geen onbekende bronnen downloaden, iets wat Android gebruikers wel toe kunnen laten.

  Als je een Android-telefoon hebt, moet je een speciaal Harry Potter Wizards Unite APK download bestand via je smartphone opslaan. Dat doe je door op je mobiel op deze link te klikken waarna het bestand automatisch start met downloaden. Het bestand is zo'n 60MB dus is vrij snel klaar met downloaden.

  Vervolgens zal het bestand gedownload worden en zich installeren op je smartphone, mits je onbekende bronnen op je telefoon toestaat. Zo niet moet je dat even aanzetten. Wel moet je bij het opstarten je GPS aanzetten om gebruik te maken van de locatie waar je je bevindt. Als dit gedaan is stelt Harry Potter Wizards Unite zich in op de Nederland, voor bijvoorbeeld de taal en zie je al snel je eigen omgeving in kaart gebracht.

  Voor Apple-gebruikers

  Als je een Apple-gebruiker bent, moet je een kleine omweg nemen, maar ook jij kunt dan aan de slag met de game. Je moet een Australisch Apple-account aanmaken en vervolgens je App Store even op die regio instellen. Dan kun je de game gewoon downloaden en ook een tovenaar worden. De omweg is iets groter, maar zeker goed uit te voeren zolang je goed oplet wanneer je inlogt op de Australische App Store. Dit moet je namelijk doen met je net aangemaakte Australische account.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.