Harry Potter deel 8 onderweg

  Het achtste deel van de nog steeds populaire boekenserie Harry Potter, komt deze zomer naar de boekenwinkels. Harry Potter and the Cursed Child, zoals Harry potter deel 8 gaat heten, verschijnt op 31 juli in Groot-Britannië, Canada en de VS.

  Het boek speelt zich 19 jaar na de gebeurtenissen van de Relieken van de Dood af, het zevende deel van de Harry Potter reeks. Harry is ambtenaar op het ministerie van toverkunst en hij dreigt een depressie te krijgen. Zijn kinderen hebben problemen met de roem van hun vader. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk dat de dag voor de uitgave van het boek uitkomt.

  Samen met de papieren versie komt er ook een ebook versie van het verhaal. Fans krijgen dus eindelijk hun zin, na lang gesmeek om een vervolg van het laatste boek, heeft J.K. Rowling nu gehoor gegeven aan de smeekbedes.

  Harry potter deel 8 en uitkijken naar een nieuwe film

  De fans van de toverleerling kunnen hun lol op dit jaar, later dit jaar verschijnt ook Fantastic Beasts and Where to Find Them. Deze film, met hoofdrollen voor Eddie Redmayne en Collin Farrel, gaat over de schrijver van het lesboek waar de film naar is vernoemd en speelt zich zeventig jaar af voor het verhaal van Harry Potter.

  In de film begeeft het hoofdpersonage Newt Scamander voor zijn nieuwe boek Fabeldieren en waar ze te vinden naar New York om op zoek te gaan naar deze beesten. Bijzonder, omdat de voorgaande films zich allemaal in Engeland afspeelden.

  Of er van Harry Potter deel 8 ook een verfilming gaat komen is nog onduidelijk, ook is het nog niet bekend wanneer het nieuwe toverboek naar Nederland komt. Als je benieuwd bent naar het toneelstuk van The Cursed Child, deze gaat in premiére op 30 juli in de Palace Theatre in Londen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.