Harrison Ford gewond geraakt tijdens Indiana Jones 5 opnames

News
donderdag, 24 juni 2021 om 11:30
indiana jones and the kingdom of the crystal skullf1623166736
Tijdens de Indiana Jones 5 opnames is acteur Harrison Ford gewond geraakt aan zijn schouder. De verwonding zou opgelopen zijn tijdens de repetitie van een vechtscène voor de film.
Disney heeft de verwonding van Harrison Ford bevestigd aan Deadline. Hij zou de verwonding aan zijn schouder zijn opgelopen tijdens de officiële repetitie van een vechtscène. Harrison Ford speelt, net zoals in de eerdere delen van Indiana Jones, de rol van de beroemde archeoloog in Indiana Jones 5.
Op dit moment gaat de productie van de film voor de andere castleden door, terwijl er ook wordt gekeken naar de verwonding van de acteur en welke behandeling hiervoor gepleegd moet worden. Ook zegt Disney dat het filmschema zodanig veranderd wordt in de komende weken als Harrison Ford langer de tijd nodig heeft voor herstelling.
Het is niet de eerste keer dat Harrison Ford verwond is geraakt tijdens opnames van een film. Zo moest hij geopereerd worden nadat hij een verwonding had opgelopen aan zijn been tijdens opnames van Star Wars: The Force Awakens. Hier was hij uiteindelijk helemaal van hersteld.

Indiana Jones 5 releasedatum

Alhoewel er nu enige complicaties zijn betreft de acteur, gaan de opnames van Indiana Jones 5 vooralsnog door. De opnames van de film begonnen deze maand in Engeland, waar acteurs zoals Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge en Boyd Holbrook de cast versterken van het grote avontuur. De releasedatum van de film staat gepland voor 29 juli 2022.